Bijeenkomst nieuwe leden 

Het doel van deze bijeenkomst is om je wegwijs te maken binnen onze vereniging en onze activiteiten en om eventuele vragen die je hebt te beantwoorden. We doen dit in een groep van maximaal 10 nieuwe leden en 2 bestuursleden van onze vereniging. Het is dus echt bedoeld voor nieuwe leden die recent lid zijn geworden en nog niet eerder hebben deelgenomen. Ter voorbereiding kun je kijken op deze website of op de website “http://mastocytose-expertise.net “mastocytose-expertise.net hier vind je uitgebreide informatie over de expertise centra, waar wij nauw mee samen werken. Op deze site staat o.a. een animatie over hoe een bezoek aan een expertise centrum eruit ziet.

Deze bijeenkomst is digitaal.  In de nieuwsbrief en op de website kondigen wij aan wanneer er een bijeenkomst zal zijn. Mocht je interesse hebben om deel te nemen, dan kun je een mailtje sturen naar info@mastocytose.nl dan krijg je kort van tevoren een link toegestuurd waarmee je kunt inloggen.

 

Mastocafé 

Doordat we in verband met Corona elkaar niet meer in levende lijve konden zien, hebben wij in 2020 bedacht om het Mastocafé op te richten.
Via Zoom komen leden en het bestuur online “bij elkaar”.
Hier komen een aantal actuele onderwerpen aan bod en je kunt kennismaken met de vereniging.
Ook kun je vragen stellen aan anderen met mastocytose of aan het bestuur.
Je kunt inloggen via een pc, laptop, pc, telefoon, etc. Als je lid bent kun je je opgeven door te mailen naar info@mastocytose.nl, dan krijg je kort van tevoren een link gemaild, waarmee je op de avond zelf kunt inloggen.